STEEL LOGISTICS

Steel Logistics

Schavemaker is marktleider in het vervoer van coils en biedt naast opslag ook nog een totaal logistiek concept gericht op staalproducten. Op onze diverse locaties kunnen wij u binnen- en buitenopslag aanbieden. In de bedrijfshallen in Beverwijk, Breda en Maastricht hangen kranen met coiltangen, geschikt voor coils tot 40 ton. Voor de buitenopslag maken wij gebruik van heftrucks tot 42 ton hefvermogen.

Met onze ervaren mensen en met behulp van uitmuntend equipment stuffen wij jaarlijks ruim 4.000 containers. Onze specialiteit is verlading van alle soorten staalproducten in zeecontainers van 20, 40 en 45 ft. Uw product wordt beladen in de containers en zeewaardig vastgemaakt. Daarnaast bieden wij nog value added services, zoals bijvoorbeeld ompakken, het branden van plakken, fotograferen, voorraadbeheer en het verzorgen van vracht- en douanedocumenten.

Ook voor uw wereldwijde FCL verschepingen kunt u bij ons terecht. Wij hebben de kennis in huis om deze verschepingen optimaal te begeleiden.

Enthousiast over onze services? Vraag een offerte aan.